Psykologi - Tammerfors stad

Psykologi

Tampereen kaupungin vastaanottopalveluissa työskentelee terveysasemilla psykologeja Tampereen ja Oriveden toimipisteissä. Haemme Oriveden toimipisteeseen psykologia sijaisuuteen 31.12.2020 asti.
Psykologi toimii terveydenhuollon tehtävissä sekä terveysasema- että äitiys- ja lastenneuvolatyössä. Hän hoitaa aikuisia, joilla on lieviä tai keskivaikeita mielenterveyden ongelmia tai elämäntilannekriisejä. Tehtäviin kuuluu myös raskausajan ja synnytyksen jälkeisten mielialaongelmien ennalta ehkäisy ja hoitaminen sekä varhaisen vuorovaikutuksen edistäminen vanhemman ja lapsen välillä. Psykologi tekee yhteistyötä terveyskeskuksen muun henkilökunnan kanssa ja osallistuu neuvolan moniammatillisen tiimin työskentelyyn.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Eduksi katsotaan alan työkokemus ja lisäkoulutus.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, merja.varri@tampere.fi
Hakuaika päättyy 18.6.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa ja ansioluettelonsa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Sähköpostiin tai kirjekuoreen sekä hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
HUOM! SAP Imuri -järjestelmä on poissa käytöstä 11.6.2019.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Vastaanottopalvelut/Oriveden terveydenhuolto
  • Työpaikka
  • tre-1-253-19
  • 5.6.2019 - 18.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, merja.varri@tampere.fi

Vastaanottopalvelut/Oriveden terveydenhuolto
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan