Skip to main content
test
Psykologi, Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus, Pieksämäki - Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymän osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäellä on haettavana 15.8.2022 kello 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN VIRKA

Vaalijalan kuntayhtymässä työskentelee kahdeksan psykologia. Psykologien toiminta-aluetta ovat Nenonpellon yksiköt Pieksämäellä sekä poliklinikat Kuopiossa, Pieksämäellä ja Muuramessa.

Psykologin työtehtävät Vaalijalassa ovat monipuolisia. Työhön kuuluu ensisijaisesti lasten ja nuorten yksiköissä mm. moniammatilliseen kuntoutustyöhön osallistuminen, yksilötutkimusten ja arviointien tekeminen, hoitosuhdetyöskentely ja kehittämistyö. Psykologi työskentelee ammattitaitoisen, moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Vaalijalassa on monen tyyppistä kuntoutusta, esimerkiksi kehitysvammaisia ja lasten, nuoriso- ja aikuispsykiatrisia asiakkaita, autismikuntoutusta sekä tahdosta riippumatonta hoitoa. Näin ollen psykologit tekevät keskenään erityyppisiä töitä eri yksiköissä.

Odotamme hakijalta yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme kehitysvammatyön sekä psykiatrisen kuntoutuksen tuntemusta (lapsista aikuisiin). Traumatyön ja/tai neuropsykiatrinen osaaminen on myös eduksi.

Kelpoisuusehtona psykologin virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Alan työkokemus katsotaan eduksi. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi Epassin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Uusille Vaalijalan työntekijöille on käytössä rekrytointipalkkio: Epassisaldoon lisätään 100 €: a.

Vaalijalan toiminta siirtyy 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueiden toiminnaksi.

Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 a §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Psykologi.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 26.7.2022

Juhani Keinonen
Johtava lääkäri

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/psykologia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava psykologi Markus Sundin, puh. 050 3899 260 tai markus.sundin@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Asiantuntijapalvelut, Psykologia

Vaalijala on Itä-Suomessa kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä kuntayhtymä. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Rekommenderade jobb