Psykologi, Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäki

Ansök senast  30.6.2024 15:00

Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee psykologia toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykologin työtehtävät Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa ovat monipuolisia. Vaalijalan asiakkaat ovat erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Psykologin työhön kuuluu moniammatilliseen kuntoutustyöhön osallistuminen, yksilötutkimusten ja arviointien tekeminen, hoitosuhdetyöskentely ja kehittämistyö. Psykologi työskentelee ammattitaitoisen, moniammatillisen työryhmän jäsenenä ja osallistuu erityishuollon lakisääteisiin tehtäviin työryhmän jäsenenä.

Odotamme hakijalta yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme kehitysvammatyön sekä psykiatrisen kuntoutuksen tuntemusta lapsista aikuisiin. Traumatyö- ja neurokehityksellinen osaaminen on myös eduksi.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus on koulutusmyönteinen työnantaja, mikä avaa ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia psykologeille. Tehtävänkuvan painotuksissa huomioidaan hakijan osaamisalueet ja toiveet. Työnohjaus on saatavilla. Osittainen etätyö on mahdollista.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/94 mukainen psykologin tutkinto ja laillistus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat psykologiopiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa Vammaispalvelujohtaja Paula Tiihonen, paula.tiihonen@etelasavonha.fi p. 044 799 5639 tai osaamis- ja tukikeskuspäällikkö Piia Suihkonen, piia.suihkonen@etelasavonha.fi p. 050 389 9247

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare