Psykologi, vakituinen - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö

Kasvun ja oppimisen tukipalveluihin haetaan

PSYKOLOGIA

Psykologikollega tai loppuvaiheen opiskelija - tule meille töihin! Kurkkaa tervehdyksemme

Haluatko ennaltaehkäistä, puuttua varhain ja vaikuttaa silloin, kun pulmat ovat vielä pieniä ja ratkottavissa? Haluatko, että työlläsi on merkitystä ja voit nähdä työsi vaikutukset? Haluatko vaikuttaa laajemmin lasten ja nuorten hyvinvointiin?

Jos lisäksi toivot, että työpäiväsi ovat vaihtelevia ja mieli pysyy virkeänä aamusta iltapäivään ja haluat käyttää laajasti psykologista osaamistasi, koulupsykologin työ Nurmijärvellä on sinua varten!

Koulupsykologin työnkuva on laaja ja vaihteleva, ja kukin voi meillä painottaa työtään oman kiinnostuksensa mukaan. Meille tullessasi riittävä osaaminen on psykologin tutkinto ja halu oppia uutta. Mikäli olet vielä opintojesi loppuvaiheessa, tämä on hyvä paikka aloittaa psykologin työt. Me ohjaamme ja autamme hyödyntämään olemassa olevaa materiaalia esimerkiksi tukikeskusteluihin, opettajien konsultointiin, tutkimuksista johtopäätösten vetämiseen ja lausunnointiin. Saat vastaavan psykologin säännöllisen tuen, kaksi työnohjausta kuussa sekä mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin. Tiimimme on tervehenkinen ja kannustava; olet tervetullut meille sellaisena kuin olet!

Puoli tuntia motaria Helsingistä tai suora bussi Mannerheimintietä pitkin - Nurmijärvelle on helppo tulla! Meillä ei tarvitse murehtia ruuhkista tai parkkipaikkojen löytämisestä. Nurmijärvellä on myös helppo toimia ja tutustua yhteistyökumppaneihin. Tule, niin toteat!

Nämäkin on hyvä tietää: Tehtäväkohtainen palkka on 3709,82e/kk. Kunta tarjoaa ePassi liikunta- ja kulttuuriedun. Pätevyysvaatimuksena vakituiseen toimeen on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kerromme mielellämme lisää: vastaava psykologi Laura Hyttinen p. 040 317 3520 ja kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Riina Kontro, p. 040 317 2580 tai etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi

Hakuaika päättyy pe 24.9.2021. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5247
  • 30.8.2021 - 24.9.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb