PSYKOLOGI - Varkauden kaupunki

PSYKOLOGI

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa psykososiaaliset palvelut -palvelualueella on haettavana 26.7.2019 klo 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN VAKITUINEN TEHTÄVÄ.

Joroisten kunta on rakentamassa varhaiskasvatuksesta lukioon ulottuvaa oppimisen ja kasvun tuen mallia. Mallin keskeisenä tekijänä on koulupsykologi, jonka työajasta osa on varattu mallin kehittämistyöhön yhdessä monialaisen asiantuntijatiimin kanssa (koulukuraattori, erityisopetus, koulusairaanhoitaja, kouluterveydenhoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, kasvatusohjaaja, muu oppilashuollon henkilöstö). Joroisten oppimisen ja kasvun tuen malli on saanut aluehallintoviraston tunnustuksen edelläkävijänä toimimisesta lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa.

Joroisiin rakennetaan kesällä 2019 uudet oppilashuollon tilat, johon myös rekrytoitava psykologi sijoittuu. Psykologi toimii koulupsykologina Joroisissa ja vastaa osaltaan myös joroislaisten lasten ja nuorten mielenterveyspalveluista. Psykologin tehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten psykologiset tutkimukset, moniammatillinen yhteistyö ja konsultointi.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan neuropsykologinen osaaminen, joka voidaan myös huomioida palkkauksessa ja tehtävänkuvauksessa. Eduksi katsotaan myös kasvatus- ja perheneuvolan erikoistumiskoulutus, soveltuva terapiakoulutus tai kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Toivomme ensisijaisesti hakemusta sähköisellä hakemuksella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäväksi.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitetaan psykososiaaliset palvelut palvelualuepäällikölle ja lähetetään osoitteella Varkauden kaupunki, Psykososiaaliset palvelut, Ahlströminkatu 6/PL 208,78201 Varkaus. Kuoreen merkintä Psykologin tehtävä.

Lasten ja nuorten keskus Nikulan esimies Tiina Hynninen, puh. 044 743 6279 ja palvelualuepäällikkö Riitta Mentula-Hyvärinen, puh. 040 580 5210, sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi (molemmat 5.7.2019 saakka) ja Joroisten sivistysjohtaja Jaakko Kuronen, puh. 040 661 6885, jaakko.kuronen@joroinen.fi 040 661 6885 (22.7.2019 alkaen)

Varkauden kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Varkaus, 78250 Varkaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Tutustu työnantajaan