Psykologiharjoittelija

Orimattilan kaupunki hakee psykologiharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.1.-5.6.2021

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme kehittämään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointipalveluja! Tarjoamme mukavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden työssä oppimiseen. Orimattilassa työskentelee kolme koulupsykologia, joista yksi toimii ohjaajanasi koko työsuhteen ajan. Orimattilassa on kymmenen perusasteen oppilaitosta ja yksi lukio, joiden lisäksi oppilashuoltohenkilöstömme työskentelee myös Myrskylän ja Pukkilan kouluissa. Koulupsykologit saavat henkilökohtaista työnohjausta kerran kuukaudessa.

Koulupsykologin tehtävä koostuu yhteisöllisestä (ennaltaehkäisevä, moniammatillinen, yhteisöjen ja ryhmien kanssa tehtävä asiantuntijatyö) ja yksilökohtaisesta (asiakastyö ja monialaiset asiantuntijaryhmät) opiskeluhuollosta. Tehtävänkuvaan kuuluu sekä oppimisvaikeusarviointia että lasten/nuorten psyykkistä tukemista moniammatillisena yhteistyönä.

"Harjoittelussa opiskelija perehtyy yksilön ja yhteisön arviointiin, ohjaus-, neuvonta-, hoito- ja kuntoutusmenetelmiin, psykologisten palvelujen järjestelmien toimintaan sekä psykologin työn eettisiin lähtökohtiin ja velvoitteisiin. Hän oppii käyttämään jo omaksumiaan tietoja ja taitoja käytännön työtilanteessa, oppii uusia työtaitoja ja tietää, mitä tietoja ja taitoja hän tarvitsee voidakseen kehittyä työntekijänä. Harjoittelija oppii työskentelemään yhteistyössä muiden ammattiryhmien kanssa sekä omassa työyhteisössään että vuorovaikutustilanteissa eri organisaatioiden kanssa (psykologiliitto)."

Tehtävä edellyttää psykologin opintoja, minkä lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimitaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta 7.12.2020 klo 17.00 mennessä.

Haastattelut järjestetään viikolla 50.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Opetuspäällikkö Arttu Piispanen
puh. 040 844 1750
arttu.piispanen@orimattila.fi
Koulupsykologi Kati Leivonen
puh. 044 781 3808
kati.leivonen@orimattila.fi

Orimattilan kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointitoimiala
Osoite: Pappilantie 2, 16300 Orimattila

Orimattila on noin 16 000 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.