Skip to main content
test
Psykologiharjoittelija, Iisalmi - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hei psykologiopiskelija! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kokeneen psykologin ohjauksessa psykologiharjoittelijana Iisalmen kasvatus- ja perheneuvonnassa. Harjoittelupaikka on tarkoitettu psykologian maisteriopintojen loppuvaiheen harjoittelun suorittamista varten. Harjoittelun ajankohta syksy 2023 tai kevät 2024.

Olemme toimineet suosittuna harjoittelupaikkana vuosien ajan ja monet ovat jääneet meidän palvelukseemme harjoittelun päätyttyä. Uskomme, että myös Sinulle saattaa olla tarjolla jatkotyömahdollisuus meidän tiimissämme.

Kasvatus- ja perheneuvonnan tiimissä olet osa moniammatillista työryhmää, johon psykologien lisäksi kuuluu sosiaalityöntekijöitä ja erikoislääkäri. Kasvatus- ja perheneuvonnassa pääset eri menetelmin arvioimaan lapsen kasvua ja kehitystä, sekä tukemaan sitä yhdessä perheen ja lapsen lähiverkoston kanssa.

Tarjoamme Sinulle
- mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaisena moniammatillisessa tiimissä, jossa teemme yhdessä
merkityksellistä työtä perheiden terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi
- saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja kokeneen psykologin ohjauksen
- e-passin tukemaan työhyvinvointiasi

Me arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme, myös että Sinulla on halu tehdä merkityksellistä työtä lasten ja perheiden parissa.

Työaika on 37,75 h/vko
Palkka on 3281,23 €/kk

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Otathan meihin yhteyttä, niin keskustelemme mielellämme kanssasi.

Harjoitteluun valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme tartuntalain 48§ mukaista rokotesuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykologi Ritva Kotilainen p. 040 761 4065, ritva.kotilainen@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Pohjois-Savon hyvinvointialue, Perhe- ja vammaispalvelut, Perhepalvelut, Perhekeskuspalvelut

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: Riistakatu 23, 74120 Iisalmi

Rekommenderade jobb