Skip to main content
test
Psykologiharjoittelupaikkoja - Mellersta Österbottens social- och hälsovårdssamkommun Soite

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on psykologian syventävän vaiheen 5 kk harjoittelupaikkoja vuosittain yleensä kahdelle opiskelijalle. Nyt on haettavana psykologiharjoittelupaikat vuosille 2023 ja 2024.

Ensimmäinen jakso alkaa tammikuussa ja toinen jakso elokuussa. Soitessa psykologeja työskentelee eri sovellusaloilla sekä sosiaali- että terveydenhuollon puolella sekä lapsi- että aikuisasiakkaiden kanssa (kehitysvammahuolto, perheneuvola, lastenneuvola, sote-keskus, lastentaudit ja -neurologia, lasten ja nuorten psykiatria, aikuispsykiatria, kuntoutustutkimus ja -krooninen kiputiimi, aikuisneurologia). Vuosittain harjoittelupaikat vaihtelevat.

Harjoittelun aikana psykologin työtä pääsee ohjattuna tekemään monipuolisesti. Harjoittelun aikana on myös mahdollisuus tutustua psykologin työhön eri sovellusaloilla ja sektorilla. Harjoittelusta tehdään työsopimus.

Harjoittelupaikkoja haetaan keskitetysti 1.6 - 15.9.2022 seuraavien kahden vuoden harjoittelupaikkoihin (2023 ja 2024).

Kerro hakemuksessa harjoittelupaikkatoiveesi, 1-3 sovellusalaa. Liitä hakemukseen CV ja opintorekisteriote. Määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan ja hakijat kutsutaan tarvittaessa haastatteluun.

Hakemukset lähetetään sähköisesti alla olevan linkin kautta 15.9.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla osoitteesta paivi.haggblom@soite.fi.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Rekommenderade jobb