Psykologiksi kasvatus- ja perheneuvontaan Varkauteen

Ansök senast  23.7.2024 12:00

Psykologi, etsitkö työtä lapsiperheiden parissa? Haluaisitko liittyä ammattitaitoiseen tiimiin, jossa jokainen päivä tarjoaa uudenlaisia näkökulmia? Tutustu lisätietoihin alla!

Etsimme psykologia vakituiseen tehtävään eteläiseen perhekeskukseen. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on kasvatus- ja perheneuvonta, Varkaus. Työn aloitus 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme?
Pohjois-Savon hyvinvointialueen eteläisen perhekeskusalueen kasvatus- ja perheneuvonta muodostuu ammattitaitoisesta ja lämminhenkisestä tiimistä, johon kuuluu kolme psykologia, kolme sosiaalityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä. Haemme vakituiseen työsuhteeseen psykologia, joka omalta osaltaan ylläpitää tiimimme ammattitaitoista, innostunutta ja motivoitunutta työilmapiiriä.


Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?
- mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
- nykyaikaiset työtilat Hyvinvointikeskus Aallossa
- perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen, osaavan tiimin ja lähiesihenkilön tuen
- kalenterisi pääset suunnittelemaan itse ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa
- lisäksi käytössäsi ovat hyvinvointialueen yhteiset henkilöstöedut, mm. ePassi ja työterveyshuollon palvelut

Palkka on 4607,23 - 4837,59 €/kk.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologi työskentelee osana kokenutta monialaista tiimiä. Kasvatus- ja perheneuvonta on sosiaalihuollon matalan kynnyksen kohdennettu palvelu lasta odottaville perheille sekä alle 18-vuotiaiden lasten perheille. Kasvatus- ja perheneuvontaan sisältyy lasten kasvuun ja kehitykseen, vanhemmuuteen ja perhesuhteisiin liittyvää arviointia, ohjausta, asiantuntijaneuvontaa ja muuta tukea.

Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyötä sekä asiakasryhmien vetämistä. Kasvatus- ja perheneuvonnasta tarjotaan konsultaatiota muille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville toimijoille. Keskisen perhekeskuksen kasvatus- ja perheneuvonnassa toteutetaan myös alle esikouluikäisten lasten psykologin tutkimuksia. Työtä tehdään pääasiassa monialaisena työparityönä.  


Odotuksemme hakijalta?
- eduksi katsotaan kokemus psykologin työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön
- kehitysmyönteisyyttä


Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakkaan kohtaamisen taitoja.

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Haastattelut toteutetaan 29.7.2024 Teams-etäyhteydellä.

Tule Sinäkin mukaan toimimaan asiakkaittemme parhaaksi!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä

Katariina Katainen

aj. 20.6. ja 22.-26.7.2024

p. 040 519 0104

Psykologi Tarja Multamäki

aj. 24.-28.6.2024

p. 044 743 6341

Alue-esihenkilö

Liisa Kallunki

aj. 1.-5.7.2024

p. 044 683 552

Johtava sosiaalityöntekijä

Tiina Forsblom

aj. 10.-19.7.2024

p. 044 718 1937

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare