test
Psykologin sijaisuus (50 %), Psykologian toim.yks. - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme psykologian sijaisuuteen aikuispsykiatrian osastolle 30.6.2022 saakka.

Määräaikainen sijaisuus (50 %) sijoittuu aikuispsykiatrian osastolle. Osastolla hoidetaan pääosin psykoosipotilaita. Työnkuvaan kuuluu moniammatillisen tiimin osana toimiminen, hoidon suunnittelu, psykologiset tutkimukset ja arviot sekä tukikeskustelut. Sijaisuutta on mahdollista jatkaa pidempäänkin.

Tervetuloa meille töihin!

Psykologian toimintayksikössä on työkavereina 17 osaavaa kollegaa ja johtajana psykologi. Psykologiyksikössä yhdistyvät kokemus, innostuneisuus ja kollegoiden tuki. Vahvuutemme on työyhteisön ammatillinen osaaminen ja sen jakaminen ja konsultointi- ja työnohjausmahdollisuudet yksikön sisällä ovat erinomaiset. Teemme työtä monilla sovellusaloilla ja meillä on mahdollisuus työskennellä kaikkien ikäryhmien kanssa vauvasta vaariin. Meillä pääset tutustumaan monipuolisesti psykologityöhön ja myös työnkiertoon on mahdollisuudet.

Psykologian toimintayksikkö sijaitsee vastavalmistuneessa M-talossa. M-talo sijaitsee järven rannassa hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Jokaisella on oma työhuone, työvälineet ja -tilat ovat uudet ja ajantasaiset. Työnantaja kannustaa koulutukseen sekä työnohjaukseen ja meillä on käytössä henkilökohtainen koulutus ja - työnohjausbudjetti. Työnantaja järjestää ja kustantaa säännöllisesti psykoterapiakoulutusta, johon työntekijöiden on mahdollista hakeutua.

Seinäjoelle on helppo tulla ja junayhteydet muualle Suomeen ovat hyvät. Työajat ovat joustavat ja etätyöhön on mahdollisuus. Meille on tulossa auki eripituisia sijaisuuksia ja vakinaisia toimia.

Kelpoisuusvaatimuksena toimiin on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan haussa ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, jolloin tehtävä täytetään määräaikaisesti.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 13.12.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. johtava psykologi Maria Heikkilä
p. 050 474 3339
maria.heikkila(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Psykologian toimintayksikkö
Osoite: Hannensenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb