Skip to main content
test
Psykologin sijaisuus, Lapua - Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tervetuloa tekemään monipuolista psykologityötä perustasolle! Haemme psykologia Psykologiyksikköön, työskentelypisteenä on Lapuan terveyskeskus. Avoinna on psykologin sijaisuus ajalle 24.4 -28.2.2024.

Terveyskeskuspsykologin työ sisältää aikuisten mielenterveystyötä sekä psykologin arviointeja. Hoitosuhdetyöskentelyssä painottuvat erilaiset mielenterveyden häiriöt, riippuvuusongelmat sekä ja neuropsykiatristen häiriöiden teemat, mutta työnkuvaa on näiltä osin mahdollista muokata toivomakseen. Työhön sisältyy myös ryhmien vetämistä. Psykologin arviot keskittyvät tutkimuksiin erityisesti neurokirjon, tarkkaavaisuuden häiriöiden sekä työkykyyn ja oppimisvaikeuksien arviointiin. Terveyskeskuspsykologi toimii myös alueellisen kriisityön vastuuhenkilönä.

Työ vaatii oma-aloitteista otetta sekä itseohjautuvuutta. Tukea ja ohjausta on saatavilla kuitenkin kollegoiden taholta tarpeen mukaan. Kokemus neuropsykiatristen arvioiden tekemisestä on eduksi työssä.
Kotipesänäsi toimii Psykologiyksikkö, jossa yhdistyvät kokemus, innostuneisuus ja kollegoiden tuki. Vahvuutemme on työyhteisön ammatillinen osaaminen ja sen jakaminen. Tapaamme säännöllisesti sekä työnohjauksen merkeissä sekä vapaamuotoisemmin. Meillä panostetaan perehdytykseen ja kollegoiden tukemiseen. Esihenkilönäsi toimii psykologi. Meillä pääset tutustumaan monipuolisesti psykologityöhön ja myös työnkiertoon on mahdollisuudet.

Työnantaja kannustaa koulutukseen sekä työnohjaukseen ja meillä on käytössä henkilökohtainen koulutus ja - työnohjausbudjetti. Myös ryhmätyönohjausta on saatavilla. Työajat ovat joustavat ja osittaiseen etätyöhön on mahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Seinäjoki 13.3.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava psykologi Maria Heikkilä
puh. 050 474 3339
maria.heikkila(at)hyvaep.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Kuntoutuspalvelut, Terapiapalveluyksikkö, Psykologian yksikkö
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb