Psykologin sijaisuus, perheneuvola - Sastamalan kaupunki

Psykologin sijaisuus, perheneuvola - Sastamalan kaupunki

PERHENEUVOLAN PSYKOLOGIN SIJAISUUS 1.8.2019-4.3.2020

Sastamalan perheneuvolassa on kolme psykologin vakanssia ja yksi sosiaalityöntekijän vakanssi. Psykologin työtehtäviin kuuluvat mm. alle 15-vuotiaiden lasten kognitiiviset ja tunne-elämän tutkimukset, lasten tukikäynnit, vanhemmuuden tukikäynnit, aikuisten parisuhdekäynnit, perheiden ohjaus ja neuvonta sekä yhteistyö viranomaisverkostojen kanssa.

Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön. Työnohjaus on mahdollista järjestää yksilötyönohjauksena työntekijän toiveet huomioiden. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja joustavaa työotetta. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin kelpoisuus. Eduksi luetaan kokemus työskentelystä lapsien, nuorien ja perheiden kanssa. Sastamalaan on hyvät julkiset kulkuyhteydet mm. Huittisista ja Tampereelta, eikä työtehtävä vaadi oman auton käyttömahdollisuutta.

Sijaisuuden työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Koeaika viransijaisuudessa on 3 kk. Lisäksi valitun on esitettävä ennen palvelussuhteen alkamista nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Läs mer

http://www.sotesi.fi

Lisätietoja psykologin virasta antavat perheneuvolan sosiaalityöntekijä Sanna Ylistenniemi p. 040 138 2499 tai sanna.ylistenniemi@sastamala.fi ja psykologi Maiju Janhunen p. 040 621 4482 tai maiju.janhunen@sastamala.fi. Puhelinaika ma, ke-pe klo 12-12.30.

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja kasvatusneuvola
Adress: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä
n. 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Mer om arbetsgivaren