Psykologin sijaisuus perheneuvolassa Keuruulla

Haemme Keuruun perheneuvolaan, Seututerveyskeskuksen terveysneuvontaan, määräaikaista

PSYKOLOGIA ajalle 1.3.2021 - 30.4.2022

Perheneuvolan tiimiin kuuluu kaksi psykologin toimea, yksi sosiaalityöntekijän ja yksi sosionomin toimi. Käytettävissä on myös konsultoivan lastenpsykiatrin palvelut. Perheneuvola palvelee Keuruun, Multian ja Petäjäveden perheitä, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia tai nuoria.

Työtehtäviin kuuluu perheen vuorovaikutuksen, vanhemmuuden ja parisuhteen tukeminen sekä perheiden tukeminen ero- ja kriisitilanteissa. Lapsen kasvuun ja kehitykseen sekä käyttäytymiseen ja tunne-elämään liittyvissä asioissa teemme tarvittaessa psykologin tutkimuksia, myös lasten ja nuorten tukikäynnit ovat mahdollisia. Työtehtäviin sisältyy myös monitoimijaista ja konsultatiivista yhteistyötä.

Arvostamme osaamista lapsiperheiden kanssa tehtävästä työstä ja perheneuvolatyön työkokemusta. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisvaltaista näkemystä ja kehittävää työotetta. Työnohjaus on järjestetty.

Psykologin kelpoisuusvaatimuksena on psykologin laillistettu tutkinto (559/1994).
Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Annan mielelläni sinulle lisätietoja:
Tanja Halinen
osastonhoitaja
puh. 014 336 5380.
tanja.halinen@seututk.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Liikelaitos seututerveyskeskus
Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats