Psykologin toimi - Inarin kunta

Psykologin toimi - Inarin kunta

Terveyskeskuspsykologi toimii neuvolaikäisten lasten ja heidän perheidensä sekä aikuisten parissa. Toimenkuvana on mm. alle kouluikäisten lasten psykologiset tutkimukset ja jatkohoitoon ohjaaminen, lasten tunne-elämän ja käyttäytymisen pulmien selvittely sekä vanhempien ohjaus, neuvonta ja tukeminen. Ehkäisevä mielenterveystyö, terapeuttiset ja tukea antavat keskustelut nuorille ja aikuisille, kriisityö, työikäisten muistitutkimukset sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Psykologi kuuluu mielenterveyspalveluiden työryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Palkkaus ja palvelussuhteen edut määräytyvät KVTES:n mukaan. Työnhakija voi esittää kokonaispalkkatoiveensa.

Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Inarin kunta on savuton työyhteisö.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai vaihtoehtoisesti kirjallisesti: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Piiskuntie 5, 99800 Ivalo. Kuoreen tulee laittaa viitteeksi: Hakemus.

Ilmoitus julkaistaan kokonaisuudessaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja kotisivuilla www.inari.fi

Läs mer

http://www.inari.fi

Lisätietoja antaa avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@inari.fi.

Inarin kunta
Adress: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Mer om arbetsgivaren