Skip to main content
test
Psykologin toimi, Lasten- ja nuorisopsyk.pol. - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tule meille töihin!

Haemme psykologia vakinaiseen toimeen lasten- ja nuorisopsykiatrian toimintayksikköömme. Aloitus sopimuksen mukaan.

Toimen alkusijoituspaikka on nuorisopsykiatrian poliklinikka. Psykologi osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä nuoren tutkimus- ja hoitoprosessiin. Työhön kuuluu muun muassa psykologin tutkimuksia ja arviointeja, hoidollisia käyntejä, huoltajien ja verkoston kanssa työskentelyä.

Seinäjoen keskussairaalan lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikkö on vireä ja aktiivinen, hyvät koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet tarjoava moniammatillinen työyhteisö. Meillä on omat poliklinikat 0-3-vuotiaille ja 3-12-vuotiaille lapsille ja yli 13-vuotiaille nuorille sekä lapsille että nuorille on omat osastot. Yksikössä toimii yhteensä 12 psykologia ja lisäksi psykologiharjoittelijoita. Psykologien keskinäinen yhteistyö on saumatonta. Meillä saat hyvää kokemusta työskentelystä nuorisopsykiatrisessa erikoissairaanhoidossa! Lisäksi työnohjaus tukee oman osaamisen kehittämistä ja työssä jaksamista.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 2.5.2022

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Seppo Palomäki
puh. 050 474 4266
Vastaava psykologi Emmi Salo
puh. 050 474 4187
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Lasten- ja nuorisopsykiatrian poliklinikka
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb