Psykologin viransijaisuus, Nilakka - Kuopion yliopistollinen sairaala

Psykologin viransijaisuus, Nilakka

HAEMME TK-PSYKOLOGIA VIRANSIJAISUUTEEN

Kysteri Nilakan palveluyksikössä on haettavana tk-psykologin viransijaisuus 22.7.-30.11.2019 vakituisen työntekijän siirtyessä välillä muihin tehtäviin. Nilakan palveluyksikköön kuuluu Pielaveden, Keiteleen , Tervon ja Vesannon terveysasemat. Psykologin vastaanotto on keskitetysti Pielavedellä. Asukasmäärä alueella on n. 11 000.

Tk-psykologin työhön kuuluu terapeuttisten hoitosuhteiden hoitamista MTN-tiimin jäsenenä sekä lasten tutkimukset alle kouluikäisille lapsille (kehitystasotutkimukset, jatkotutkimuksiin ohjaaminen) ja aikuisten työ- ja opiskelukyvyn tutkimukset sekä psyykkisen oireilun selvittäminen. MTN-tiimissä on 5 psykiatrista sairaanhoitajaa. Psykiatrin palveluja saadaan osa-aikaisesti. Psykologi tekee myös tiivistä yhteistyötä toimintaterapeutin kanssa. Työssä auttaa kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon ja toisaalta moniammatillisten tiimien jäsenenä työskentelyyn. Käytössä on asianmukaiset tutkimusvälineet.

Työaikajärjestelyistä ja palkkauksesta on mahdollista neuvotella. Sijainen saa perehdytyksen vakituisel-ta psykologiltamme viikolla 30.

Raakel Laukkanen
va ylilääkäri
p 044 7171001
raakel.laukkanen@kuh.fi

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Haku viransijaisuuteen tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja työn sisällöstä antaa psykologi Mirja Lahti, 044 717 1018, mirja.lahti@kuh.fi ja työsuhteen ehdoista ym. va.ylilääkäri Raakel Laukkanen, 044 717 1001, raakel.laukkanen@kuh.fi.

Kysteri
Osoite: Keitele, Pielavesi, Vesanto

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 30000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 400 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!

Tutustu työnantajaan