Psykologin viransijaisuus - Porin kaupunki

Haemme psykologia lapsiperheiden palveluihin. Lapsiperheiden palveluihin kuuluu: kasvatus- ja perheneuvonta, perheoikeudelliset palvelut, perhesosiaalityö ja lasten kuntoutuspalvelut. Lapsiperheiden palveluissa työskentelee 11 psykologia. Vastuualueella työskentelee lisäksi laaja joukko muita sosiaalihuollon sekä lasten kasvun ja kehityksen ammattilaisia.

Haemme psykologin sijaista 31.12.2021 asti. Työsuhteen aloitus mahdollisimman pian. Avoinna olevassa sijaisuudessa työ painottuu lasten psykologisiin tutkimuksiin. Työhön kuuluu myös kasvatus- ja perheneuvonnan asiakastyötä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vahvan ammattitaidon omaavassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä osallistua työnohjaukseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen psykologin kelpoisuus, 5 §. Pätevien hakijoiden puuttuessa, myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Työaika on 36,25h/vko, palkan hinnoittelukohta hinnoittelemattomat ja tehtäväkohtainen palkka 3706,01€/kk.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV, Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä ne mahdollisen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Valitun on toimitettava rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskenteleville) sekä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheneuvolan vastuualueen päällikkö Maija Löytökorpi p. 044 701 6161

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Perheneuvola, Lapsiperheiden palvelut

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb