Psykologin virat (2), Lastenpsykiatria - Kuopion yliopistollinen sairaala

Psykologin virat (2), Lastenpsykiatria

Oletko ammattitaitoinen ja palveluhenkinen psykologi? Onko vahvuutesi lasten parissa työskentelyssä ja innostut lastenpsykiatrian kehittämisestä?

Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian klinikalla täytetään kaksi psykologin virkaa, joista toinen sijoittuu tutkimus- ja hoito-osastolle ja toinen akuuttiosastolle. Virat täytetään 1.9. ja 1.10.2019 alkaen.

Tutkimus- ja hoito-osasto ja akuuttiosasto hoitavat alle 14-vuotiaita lapsia, jotka tarvitsevat osasto-oloissa tapahtuvaa arviota tai hoitoa. Psykologi toimiin osana moniammatillista työryhmää ja työtehtäviin kuuluu lapsen psyykkisen kokonaistilanteen kartoittaminen sekä yhteistyö lapsen verkoston kanssa.

Akuuttiosastolla hoidetaan psyykkisen tilansa vuoksi kiireellistä osastohoitoa tarvitsevia lapsia. Akuuttiosaston hoitoajat ovat lyhyitä, joten työ on hyvin nopeatahtista ja psyykkisen tilan arviot toteutetaan pääosin haastattelemalla sekä rajatuilla lomaketutkimuksilla. Tutkimus- ja hoito-osastolla tutkimusjaksot ovat suunnitelmallisia ja pidempiä. Lisäksi psykologin työtehtäviin kuuluu myös tarvittavien psykologisten tutkimusten toteuttaminen. Työ molemmissa osastoryhmissä on monipuolista ja vaihtelevaa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin tutkinto. Toivomme sinulta kokemusta lastenpsykiatrisesta työstä, hyviä työryhmätaitoja sekä valmiutta työskentelyyn erilaisten yhteistyöverkostojen kanssa. Sinulla on ystävällinen sekä palvelualtis asenne ja nautit lasten parissa tehtävästä työstä. Neuropsykologinen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen jatkokoulutuksen, työnohjauksen ja tieteellisen tutkimustyön kautta. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Lisäksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002). Viran täyttämisessä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tutustu Lastenpsykiatrian toimintaan KYSissä: https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/lasten-ja-nuorten-klinikka/lastenpsykiatria

Haun päätyttyä palvelulinjajohtaja ja vastaava psykologi arvioivat hakijat, joista 2-4 sopivinta kutsutaan haastatteluihin viikoilla 34-35. Haastattelujen jälkeen he tekevät osaamiskeskusjohtajalle koosteen hakijoista sekä esityksen valittavasta henkilöstä. Osaamiskeskusjohtaja tekee valintapäätöksen ja siitä ilmoitetaan sekä valituille, että valitsematta jääneille hakijoille.

Mahdolliset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja liitteineen voi lähettää osoitteella Kuopion yliopistollinen sairaala, Kirjaamo, PL 1777, 70211 Kuopio. Hakemus osoitetaan vs. palvelulinjajohtaja Anita Puustjärvelle. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Kiinnostuitko? Haku tehtävään tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti ilmoituksen lopussa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat palvelulinjajohtaja Anita Puustjärvi (1.7.-26.7.19), 044 717 2435, anita.puustjarvi(at)kuh.fi, professori, ylilääkäri Ilona Luoma (29.7.-2.8), 044 7172425, ilona.luoma(at)kuh.fi sekä vastaava psykologi Tarja Pajunen (5.8. -19.8.), puh. 044 717 5485, tarja.pajunen(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan