Psykologin virka, Oikeuspsykiatria - Kuopion yliopistollinen sairaala

Psykologin virka, Oikeuspsykiatria

Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian klinikassa on haettavana psykologin virka Lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Lastenpsykiatrian klinikka järjestää erikoissairaanhoidon palveluja Pohjois-Savon alueella sekä osastotutkimuksen ja osastohoidon palveluja koko Itä-Suomessa. Klinikka vastaa lasten ja nuorten oikeuspsykiatrisista palveluista Itä- ja Keski-Suomen alueella. Tarjoamme työn tueksi moniammatillisen tiimin, hyvät koulutusmahdollisuudet ja työnohjauksen.

Oikeuspsykiatrinen tutkimus käynnistyy poliisin, syyttäjän tai oikeuslaitoksen pyynnöstä. Tutkimus tehdään, kun on syntynyt epäily lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja/tai pahoinpitelystä.

Oikeuspsykiatrinen tutkimus on osa poliisin esitutkintaa. Psykologin työtehtävässä keskeistä on oikeuspsykologisten haastatteluiden toteuttaminen ja erityistä tarkkuutta vaativa asiantuntijalausunnointi. Oikeusprosessiin liittyen psykologi voidaan kutsua oikeuteen todistajaksi/asiantuntijatodistajaksi. Tutkimusyksikön työntekijät vastaavat osaltaan myös lasten ja nuorten aloilla työskentelevien muiden asiantuntijoiden kouluttamisesta.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin tutkinto. Toivomme sinulta kokemusta lastenpsykiatrisesta työstä, hyviä työryhmätaitoja sekä valmiutta työskentelyyn erilaisten yhteistyöverkostojen kanssa.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Lisäksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002). Viran täyttämisessä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Haku tehtävään tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti ilmoituksen lopussa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa erikoislääkäri Marja Darth, puh. 044 717 4668, marja.darth@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan