Skip to main content
test
Pt Harmonikan soitto - Rovaniemen kaupunki

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUT
julistaa haettavaksi Lapin musiikki- ja tanssiopistossa määräajaksi 14.8.2023-24.5.2024

- harmonikansoiton päätoimisen tuntiopettajan tehtävän

Lapin musiikki- ja tanssiopisto on Rovaniemen kaupungin ylläpitämä alueellinen oppilaitos. Sivutoimipisteet ovat Sodankylässä ja Pellossa. Opetus on taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista.
Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 19 §:n perusteella. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa opetus- ja soittonäytteessä sekä haastattelussa, joka järjestetään kutsutuille viikolla 7.
Hakijalta edellytämme valmiuksia monipuoliseen pedagogiseen työhön sekä halua osallistua opetuksen kehittämiseen, suunnitteluun ja organisointiin. Edellytämme myös taitoa opettaa opiston eri tasoilla vasta-alkajista aina syventäviin opintoihin asti ja ohjata yhteissoittoa. Eduksi katsotaan kykyä integroida säveltäminen ja improvisointi osaksi opetusta opintojen kaikilla tasoilla. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä oppilaiden ja huoltajien kanssa, avointa asennetta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Hakijan tulee olla valmis opettamaan myös jossakin sivutoimipisteessä.
Palkkaus määräytyy Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Viran täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoiville esihenkilölle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Hakuaika päättyy 6.2.2023 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§). Vakituiseen toimeen valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.

Tiedustelut: Lapin musiikki- ja tanssiopiston rehtori Kaisa Kuula-Bullat puh. 016 322 2490.

Rovaniemellä 16.1.2023
KOULUTUSPALVELUT

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: Lapin musiikki- ja tanssiopiston rehtori Kaisa Kuula-Bullat puh. 016 322 2490.

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus, Lapin musiikki- ja tanssiopisto

www.rovaniemi.fi


Osoite: Kairatie 75, 96190 Rovaniemi

Rekommenderade jobb