Pt. tuntiopettaja, elintarvikeala - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Pt. tuntiopettaja, elintarvikeala

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. Kiinteät toimintayksiköt sijaitsevat Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Lapin koulutuskeskus REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella kaikilla koulutusaloilla lukuun ottamatta liikunta-alaa. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Ammatillinen koulutus on muutoksessa ja myös REDU on muuttamassa toimintamallejaan yhä enemmän asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

Lapin koulutuskeskus REDUssa ilmoitetaan haettavaksi PT. TUNTIOPETTAJA, ELINTARVIKEALA.

Opettajan tehtävänä on toimia elintarvikealan perustutkintoon valmistavan koulutuksen opettajana ja omaohjaajana. Osaamisen hankkimisen seurantaa ja ohjaamista tapahtuu oppilaitoksessa ja työpaikoilla.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan kelpoisuutta. Vakituinen virkasuhde edellyttää pedagogisen pätevyyden suorittamista kolmen vuoden määräajassa, ellei opettajalla ole pedagogista pätevyyttä virkaan.
- Lisäksi huomioimme myös alalle soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet, joilla on asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus ydintehtävää tukevalta alalta (opettajan pedagogiset täytyy olla tällöin suoritettuna).

Lisäksi edellytämme:
- Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa tai erikoistunutta käytännön ammattitaitoa.
- Tehtävän hoitaminen vaatii kokemusta elintarvike- tai lihanjalostustyöstä teollisuuden parissa.
- Työssä myös jalostetaan ja kehitetään uusia tuotteita mm. luonnonkeruutuotteista.
- Työ edellyttää avointa asennetta erilaisten elintarviketuotteiden valmistukseen ja rohkeaa otetta myös uusien koneiden ja laitteiden käyttöön.
- Opiskelijoiden ohjaamista voi olla aika ajoin myös leipomossa.
- Työtehtävän hoitaminen vaatii lisäksi hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot, hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot sekä matkustusvalmiutta.

Omatoimista, kehittävää, laatutietoista, joustavaa ja yhteistyöhön perustuvaa työotetta arvostamme. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.redu.fi

Lisätietoja antaa 3.7. klo 15-16 sekä 24.7. klo 15-16 koulutuspäällikkö Tapani Kähkönen, p. 020 798 4714.

Lapin koulutuskeskus REDU
Osoite: Jänkätie 1, 96300 Rovaniemi

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi

Tutustu työnantajaan