Skip to main content
test

Haemme päätoimista tuntiopettajaa kasvatusalalle tutkintokoulutukseen valmentavaan koulutukseen (TUVA). Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 13.3.2023 - 31.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Opetus- ja ohjaustyötä tehdään teknisiin aloihin painottuvassa TUVA-koulutuksessa, mikä edellyttää tekniikan perustaitojen hallintaa valmentavan työotteen lisäksi. Tehtävän pääasiallinen sijoituspaikka on Joensuu, mutta edellyttää liikkumista koko maakunnan alueella.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Eduksi katsomme tekniikan alan koulutuksen sekä työkokemuksen esimerkiksi auto-, metalli- tai sähköalalta. Lisäksi katsomme eduksi työkokemuksen valmentavasta koulutuksesta. Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta ja kokemusta yhteistyöstä erilaissa verkostoissa. Tehtävässä suoriutumisessa sinua auttaa kokemus ammatillisesta erityisopetuksesta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Tuija Koukkari, p. 050 570 1356, tuija.koukkari@riveria.fi.

Lisätietoja

Riveria, Joensuun koulutusyksikkö

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu noin 17.000 oppijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.


Osoite: Niittylahdentie 297, 82220 Niittylahti
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb