Skip to main content
test
Pt. tuntiopettaja, maarakennusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimista tuntiopettajaa kaivos-, maarakennus- ja infrarakentamisalalle Joensuun koulutusyksikköön 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Lisäksi huomioimme henkilöt, joilla on alalle soveltuva erikoisammattitutkinto, asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus sekä vähintään viiden vuoden alan työkokemus.

Arvostamme vähintään BC-luokan ajokorttia ja perustason ammattipätevyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja työelämäverkostoja. Työtehtävissä korostuvat hyvät sosiaaliset taidot tehdä työtä nuorten ja aikuisten parissa sekä joustavat toimintatavat. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ammatillisena opettajana toimimisesta kaivos-, maarakennus- ja infrarakentamisalalla sekä hyvät digi- ja sometaidot. Odotamme hakijalta vankkaa maarakennuskoneiden käyttö- ja huoltokokemusta, sekä 3D-koneohjauksen tuntemista.

Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista Riverian yksiköiden välillä, joten B-luokan ajokortti on välttämätön.

Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Työn ja muun elämän yhteensovittamiseen meillä on käytössä joustoelementtejä työajan ja työntekopaikan suhteen.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Aki Hankilanoja, p. 050 373 1075, aki.hankilanoja@riveria.fi

Lisätietoja

Riveria, Joensuun koulutusyksikkö

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu noin 17.000 oppijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.


Osoite: Jukolankatu 18 J, 80160 Joensuu
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb