Pt. tuntiopettaja, maarakennuskoneenkuljetus - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Pt. tuntiopettaja, maarakennuskoneenkuljetus - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme rakennusalan perustutkinnon maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisalalle päätoimista tuntiopettajaa.

Edellytämme, että tehtävään valitulla on koulutuksen järjestäjän päättämään opetustehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai koulutus, opettajan pedagogiset opinnot, sekä vähintään viiden vuoden pituinen työmaaolosuhteissa hankittu käytännön työkokemus.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa vahva kokemus raskaan kaluston ja maarakennuskoneiden huollosta sekä Inspectan auditoima muoviputkenhitsauskouluttajan pätevyys.

Arvostamme vähintään BC-luokan ajokorttia ja perustason ammattipätevyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja työelämäverkostoja sekä monipuolista pedagogista osaamista.

Eduksi katsotaan maarakennuskoneiden koneohjausjärjestelmien tuntemus ja tiehöylän käyttökokemus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Aki Hankilanoja, p. 050 373 1075, aki.hankilanoja@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Jukolankatu 18 J, 80160 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren