Haemme osa-aikaista ammatillista opettajaa hius- ja kauneudenhoitoalalle parturi-kampaaja-kosmetologikoulutukseen Joensuun koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.1. - 31.12.2021. Opettajat ovat vuosityöajassa. Hakemamme opettaja vastaa kaikkien parturi-kampaaja- ja kosmetologikoulutuksen tutkinnon osien toteutuksesta yhteistyössä muiden opettajien, työelämän asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Koulutusta, työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme vähintään soveltuvaa erikoisammattitutkintoa, muuta soveltuvaa tutkintoa tai koulutusta sekä opettajan pedagogisia opintoja sekä vähintään viiden vuoden pituista käytännön työkokemusta opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä. Eduksi katsotaan vahva työelämä- ja yrittäjyysosaaminen, tiimityötaidot, alan kehittäminen ja kokemus opetustyöstä.

Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Aira Lintunen, p. 050 590 5977, aira.lintunen@riveria.fi

Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Kaislakatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 740. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.