Pt. tuntiopettaja, rakennusala/REDU

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen työyhteisöömme asiakaslähtöistä ja innostavaa RAKENNUSALAN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA, jolla on vahvaa työelämäosaamista. Sijoituspaikkakuntasi on Rovaniemi.

Ensisijaisena tehtävänä on rakennusalan pt:n-, at:n-, eat:n- ja oppisopimusopiskelijoiden opetus ja ohjaaminen yksilöllisesti, näyttöjen arviointi ja opiskelijoiden osaamisen varmistaminen tutkinnon ja työelämän tavoitteiden mukaisesti. Vastaat omalla osaamisellasi oppilaitoksen työmaan ja asiakastyökohteiden tavoitteellisesta toiminnasta. Olet kehittämishaluinen ja -kykyinen sekä työskentelet dynaamisesti. Tulet hyvin toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa ja osaat toimia toisinaan haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan kelpoisuutta. Lisäksi huomioimme myös alan soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet, joilla on asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus ydintehtävää tukevalta alalta. Opettajan pedagogiset opinnot täytyy olla suoritettuna. Olet etsimme henkilö, mikäli sinulla on teknisen alan monipuolista työkokemusta, asiakaspalveluasennetta ja halua kehittyä työnsä mukana.

Lisäksi edellytämme:
- Käytännön työkokemusta talonrakennusalan töistä
- Talonrakennus toimintaympäristön ja paikallisten tekijöiden tuntemus
- Kykyä kohdata erilaisia oppijoita
- Hyviä ja myönteisiä vuorovaikutustaitoja sekä kannustavaa ja kehittävää työotetta
- BC-ajokorttia ja ajotaitoa

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä Rovaniemen lisäksi myös muilla Lapin koulutuskeskus REDUn koulutuspaikkakunnilla.

Arvostamme:
- Kokemusta talonrakennusalan suuntaavien opiskelijoiden opetuksesta
- TVT-taitoja
- Mahdollisimman laaja-alaista talonrakennusalan kokemusta
- Yrityselämän ja yhteistyökumppaneiden tuntemusta Rovaniemen talousalueella

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän palkkaus on OVTES:n mukaan
https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Pertti Turunen, p. 040 353 3909, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lapin koulutuskeskus REDU
Osoite: Jokiväylä 9, 96300 Rovaniemi

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

Suggested jobs