Pt. tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Pt. tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimista tuntiopettajaa lähihoitajakoulutukseen, Riveria Joensuun koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Tehtävään sisältyy sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien toteutuksesta vastaaminen yhteistyössä muiden opettajien ja työntekijöiden sekä työelämän asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Tarvittaessa opettaja osallistuu myös sosiaali- ja terveysalan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen toteutukseen osaamisensa pohjalta.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Hakijalle katsotaan eduksi laaja-alainen kasvatus- ja sosiaalialan työkokemus varhaiskasvatuksen sekä sosiaali- ja terveysalan eri toiminta-alueilla. Arvostamme toisen asteen, erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammatillisen koulutuksen tuntemusta, valmentavaa työotetta ja tiimityöskentelytaitoja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Ritva Pakarinen, p. 050 563 2186, ritva.pakarinen@riveria.fi ja Jere Mutanen, p. 050 310 1077, jere.mutanen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Peltolankatu 23, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren