Kuopion kaupunkiymäristön palvelualueella puhelinvaihteessa on haettavana puhelupalvelusihteerin tehtäv ajalle 15.9.2021-30.4.2023.

Kelpoisuusehtona vaaditaan: asiakaspalvelu, vuorovaikutus-, kuuntelu- ja ihmissuhdetaitoja, vastuun ottamista, paineensietokykyä, joustavuutta, täsmällisyyttä sekä sitoutumista. Myös hyvä englanninkielen taito, ICT-taidot sekä monipuoliset tietotekniset taidot ovat välttämättömiä.
Eduksi katsotaan hyvä kaupunkiorganisaation ja yhteistyöorganisaatioiden tuntemus, kokemus asiakaspalvelusta ja tuntemus puhelunvälitystoiminnasta.

Työaika: 36.25 h/vko.

Palkkaus: 2,233.17€/kk

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
https://player.vimeo.com/video/338220965?title=0&byline=0&portrait=0

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat 2.8. alkaen
Tiina Säilä puh. 044 718 5031, tiina.saila@kuopio.fi
Anne Simonen-Ruuskanen puh, 044 718 5116, anne.simonen-ruuskanen@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, puhelupalvelukeskus

Kuopion kaupungin puhelinvaihteen perustehtävä on tarjota kaupungin organisaatioille ja sen asiakkaille sekä asukkaille ja elinkeinoelämälle toimivat ja häiriöttömät puhelu- ja chatpalvelut. Puhelunvälityksen lisäksi tehtävänä on tukea palvelualueiden asiakaspalveluita puhelinasiakkaiden ohjauksessa ja neuvonnassa sekä kehittää puhelinneuvontaa yhdessä keskitetyn asiakaspalvelun kanssa. Puhelupalvelukeskus myös vastaa keskitetysti Kuopion kaupungin ja muiden sisäisten asiakkaidensa lanka- ja mobiililiittymistä sekä niiden lisäpalveluista; niiden tilauksista ja hallinnoinnista..

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb