Puheterapeutin tehtävä - Siilinjärven kunta

Puheterapeutin tehtävä

Haemme puheterapeuttia vakinaiseen puheterapeutin tehtävään Siilinjärven hyvinvointineuvolaan.

Puheterapeutin pääasiallisena tehtävänä on Siilinjärven kunnan alueen puheterapiapalvelujen hoitaminen, sisältäen arviointia ja terapiaa sekä moniammatillista yhteistyötä. Kunnassa työskentelee kolme puheterapeuttia ja kunnan väestöpohja on n. 21 800. Puheterapeutit työskentelevät osana Hyvinvointineuvolan erityistyön tiimiä, johon kuuluu psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, lääkäri ja sairaanhoitaja. Esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintonsa viime vaiheessa olevat logopedian pääaineopiskelijat.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaisesti. Toimipiste sijaitsee Siilinjärven Harjamäessä yrityskeskus Innocumissa.

Hakijan tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja Siilinjärven kunnan päihdeohjelman mukaisesti esittää huumausainetestiä koskeva todistus sekä rikosrekisteriselvitys. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Tanja Roivainen, tanja.roivainen@siilinjarvi.fi, puh. 044 740 2600.

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja perhepalvelut, Hyvinvointineuvola
Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan