Puheterapeutin tehtävä (id2535) - Siun sote

Puheterapeutin tehtävä  (id2535)

Älä vain hae meille töihin, vaan
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle.
Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.
Siun sotessa on haettavana 10.11.2019 mennessä PUHETERAPEUTIN tehtävä
Haemme puheterapeuttia perusterveydenhuollon puheterapiatiimiin ensisijaisesti Joensuuhun, mutta hakijan niin toivoessa voidaan sopia myös työpisteen sijoittumisesta muihin toimipisteisiin, esim. Kiteelle tai Nurmekseen. Joensuussa työtilamme sijaitsevat vuonna 2018 valmistuneessa uudessa Siilaisen kuntoutumiskeskuksessa.
Tarjoamme:
kilpailukykyisen palkankohtuulliset käyntimäärätmahdollisuuden joustavaan työaikaan ja etätyöhönviihtyisät ja toimivat uudet työtilatmukavan, innovatiivisen ja osaavan työyhteisönyksikön oman sihteerin tuenkommunikaatio-ohjaaja toimii osana työyhteisöä
Siun soten organisaatiossa puheterapiayksikkö toimii osana Kuntoutuksen palvelualuetta, mikä tarkoittaa sitä, että kuntoutus on toiminnan keskiössä.
Perusterveydenhuollon tiimissä suurin osa asiakkaistamme on alle kouluikäisiä lapsia ja työmme painopiste on kielellisten häiriöiden varhaiskuntoutuksessa, mutta työnkuvaa on halutessasi mahdollista räätälöidä esimerkiksi aikuisneurologian, äänihäiriöiden tai apuvälinepalveluiden suuntaan. Tiimiimme kuuluu puheterapeuttien lisäksi sihteeri sekä kommunikaatio-ohjaaja ja lisäksi teemme yhteistyötä mm. samoissa tiloissa työskentelevien psykologien ja toimintaterapeuttien kanssa. Meillä saat kollegoiden tuen ja uusille työntekijöille tarjolla on myös mentorointiohjelma. Työilmapiiri on hyvä ja avoin uusille ideoille. Meillä pääset tekemään työtä asiakkaiden tarpeet edellä eli käyntimäärät vaihtelevat tarpeen mukaan.
Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia puheterapeutin tehtävissä. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.
Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.
Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Autamme asunnon etsinnässä.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Kysy rohkeasti lisätietoja palveluesimies Iira Nuutinen p. 013 330 7954 ja tiimivastaava Sirkku Ikonen-Hwang p. 013 330 7751
Tehtävään haetaan sähköisesti.
Joensuussa 20.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!