Puheterapeutin vakinainen virka - Sastamalan kaupunki

Puheterapeutin vakinainen virka - Sastamalan kaupunki

Sastamalassa puheterapeutti kuuluu kuntoutuspalveluiden yksikköön, jossa on kolmen puheterapeutin lisäksi 2 toimintaterapeuttia, 13 fysioterapeuttia, 2 kuntohoitajaa, kuntoutuksen ohjaaja, fysiatri ja esimies.
Puheterapiapalveluja annetaan pääasiassa alle kouluikäisille lapsille ja aikuisneurologisille asiakkaille terveyskeskussairaalan osastolla ja vastaanotolla. Palvelun piiriin kuuluu myös aikuisten muu puhe- ja ääniterapia kuten esimerkiksi äänihäiriöt, änkytys, puheen epäselvyys ja aikuisten kehitysvammaisten kommunikaatio-ohjaus.
Annettaviin palveluihin sisältyy puheterapeuttinen tutkimus, ohjaus ja neuvonta, moniammatillinen yhteistyö sekä kuntoutussuunnitelman tekeminen.

Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työnohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti (laki 559/1994).

Työehdot ovat KVTES:n mukaiset, ja palkkaus on kilpailukykyinen.
Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Puheterapeutin virkaan valitun on toimitettava ennen työsuhteen vastaanottamista Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto ja esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa Tartuntalain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään alkuperäisinä haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Läs mer

http://www.sotesi.fi

Lisätietoja puheterapeutin virasta antaa osastonhoitaja Maire Lönnqvist, puh. 040 516 9119, maire.lonnqvist@sastamala.fi (lomalla 31.5 - 11.6.2019) tai puheterapeutti Ilona Ounila, puh. 040 138 2502, ilona.ounila@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki
Adress: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700. www.sotesi.fi

Mer om arbetsgivaren