Puheterapeutin virka

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on haettavana 1.12.2020 klo 16 mennessä

PUHETERAPEUTIN VIRKA ja ÄITIYSLOMAN SIJAISUUS

Puheterapeutit kuuluvat erityistyöntekijöiden moniammatilliseen yksikköön, joka on osa laajempia kuntoutuspalveluja. Yksikössä työskentelee puhe- ja toimintaterapeutteja, psykologi sekä sosiaalityöntekijä ja työkykykoordinaattori. Eri ammattiryhmien keskinäinen yhteistyö on tiivistä ja konsultointi sujuvaa. Työntekijöiden koulutusmahdollisuudet ovat hyvät ja työnohjaus on järjestetty.

Nyt haettavien puheterapeuttien työn kohderyhminä ovat alle kouluikäiset lapset, aikuisneurologiset sekä äänihäiriöasiakkaat.Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan sijaisuuden osalta.

Työehdot määräytyvät KVTES:n perusteella. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Töiden aloitusajankohta sovittavissa. Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Terveyskeskus on savuton.

Hakemukset virkaan lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, osoitteeseen: Pirjo Erkinantti, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja:
- yksikön esimies Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
- puheterapeutti Sirpa Hannula p. 044 419 5192
- puheterapeutti Sanni Mäkikangas p. 044 419 6564
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
- yksikön esimies Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
- puheterapeutti Sirpa Hannula p. 044 419 5192
- puheterapeutti Sanni Mäkikangas p. 044 419 6564
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Erityistyöntekijät
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!