Skip to main content
test
Puheterapeutit (Puheterapia aluetiimi Keuruu, Petäjävesi, Laukaa, Saarijärvi, Viitasaari) - Keski-Suomen hyvinvointialue

Hei puheterapeutti! Kiinnostaako sinua työ terveyspalveluiden puheterapeutin tehtävissä? Tarjoamme sinulle työmahdollisuuksia Keski-Suomen hyvinvointialueen puheterapeuttitiimissä.

Haemme nyt Keski-Suomen hyvinvointialueen puheterapeuttien tiimiin vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTEJA

Nyt haettavien puheterapeuttien työpisteet sijaitsevat Keuruun, Petäjäveden, Laukaan, Saarijärven ja Viitasaaren toimipisteissä. Työyksikössämme on monenlaisia osaajia, meillä on avoin ilmapiiri ja hyvä kollegiaalinen tuki ja pääset työskentelemään omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Työyksiköt ovat erilaisia ja kerromme mielellämme lisätietoa yksiköistä ja tehtävistä, kysythän lisätietoa!

Puheterapeuttina hoidat oman alueesi asiakaskuntaa - valtaosa asiakkaista on lapsia, mutta palvelemme myös aikuisia. Työ sisältää arviointia, kuntoutusta, lähiyhteisöjen ohjausta sekä moniammatillista yhteistyötä asiakkaan tarpeiden mukaan. Työssä osittainen etätyö on mahdollista.

Tehtävässäsi olet osa alueen kuntoutuksen tiimiä. Läheisiä yhteistyökumppaneita ovat kollegoiden lisäksi mm. toiminta- ja fysioterapeutti, psykologi, varhaiskasvatus ja neuvola. Työssä korostuu yhteistyö asiakkaan, läheisten ja muiden toimijoiden kanssa. Työn kehittämiseen ja uusien toimintatapojen kokeiluun on tilaa ja suunnittelemme toimintaa yhdessä.

Työhön perehdytyksessä saat apua laajalta kollegajoukolta. Työn sisällön haltuun ottamisessa annetaan aikaa ja apua. Perehdytys voi toteutua sekä lähi- että etäkontakteina. Työyhteisön yhteisiä konsultatiivisia keskusteluita toteutetaan säännöllisesti.

Toivomme sinulta avointa ja yhteistyöhaluista mieltä, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön ja tiimityöskentelyyn sekä halua uuden oppimiseen ja työn kehittämiseen. Kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Vaikka olisit työuran alussa, yksikkömme ottaa sinut mielellään kumppaniksi. Työyhteisöstä löytyy sekä vahvaa kokemusta että nuoruuden avoimuutta ja intoa uusille asioille.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan maksaa rekrytointilisää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa työkaveriksi!

Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Littunen
Palveluvastaava
p. +358503016200
paivi.littunen@hyvaks.fi

Lisätietoja

Puheterapeuttien aluetiimi

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Osoite: -, 42700 Keuruu

Rekommenderade jobb