Puheterapeutteja Kymsoten aikuiskuntoutukseen

Haemme puheterapeutteja aikuiskuntoutuksen palveluihin

Puheterapeuttien aikuiskuntoutuksen asiakkat sairaalakuntoutuksessa ja avopalveluissa kärsivät useimmiten neurologisista tai korva-, nenä-, kurkkutautien ongelmista. Aikuiskuntoutuksen puheterapeutin tehtävään sisältyy puheen, kielen ja kommunikaation sekä nielemisen arviointia, häiriöiden määrittelyä ja diagnostiikkaa. Kuntoutuksen aloittamista, kuntoutussuunnitelman laatimista ja kuntoutuksen organisointia ja toteuttamista.

Kymsotessa sinun olisi mahdollista räätälöidä itseäsi kiinnostava tehtävänkuva. Haluatko toimia sairaalakuntoutuksessa suunnittelemassa kuntoutusta vai avopalveluissa toteuttamassa sitä? Vai haluaisitko tehdä molempia. Keskussairaalamme sijaitsee Kotkassa, avopalvelut tuotamme koko Kymenlaakson alueelle.

Kelpoisuus tehtävään on puheterapeutin koulutus ja laillistus tehtävään.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Pirjo Eskola p. 044 2231 659 (sairaalakuntoutus)
Palveluesimies Riitta Lautamies p. 040 4898 485 (avopalvelut)

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.