Puheterapeutti - Laitilan kaupunki

Puheterapeutti

Laitilan terveyskeskus hakee puheterapeuttia määräaikaiseen toimeen ajalle 1.8. - 31.12.2019, mahdollisesti jatkuu vakituisena 1.1.2020 alkaen. Tarvitsemme vahvistusta kuntoutustyöryhmäämme perusterveydenhuollon vastuualueelle. Pääasiallisina työtehtävinä on lasten puheterapeuttiset arvioinnit ja puheterapiajaksojen järjestäminen moniammatillisena yhteistyönä perusterveydenhuollossa. Työ on itsenäistä vaatien oman työn organisointikykyä ja verkostoitumista. Lupaamme hyvän perehdytyksen sekä kouluttautumismahdollisuudet. Ajokortti on välttämätön työtehtävien suorittamisessa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, laillistettu puheterapeutti.

Työ alkaa 1.8.2019, koeaika 4 kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja antaa sosiaali- ja terveysjohtaja Jussi Mattila, puh. 0503365269.
Vastaanotamme hakemukset sähköisesti Kuntarekryssä.

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila

Laitilan kaupunki on n. 8600 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa vt. 8 varrella. Lähimmät kaupungit ovat Uusikaupunki, Rauma ja Turku. Kaupunki on tällä hetkellä muuttovoittoinen, työpaikkaomavaraisuus on korkea ja peruspalvelut ovat kunnossa.
Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan