Puheterapeutti - Valkeakosken kaupunki

Haemme PUHETERAPEUTTIA (vakanssi 20256) vakinaiseen työsuhteiseen.

Valkeakosken kaupungin avosairaanhoidossa on kaksi vakituista puheterapeutin toimea. Käytössämme on myös äännekoulu.fi -palvelu. Puheterapeutin tehtävänkuvaan kuuluu puheterapeuttinen arviointi ja yksilökuntoutus. Lisäksi puheterapeutti toimii osana lääkinnällisen kuntoutuksen moniammatillista tiimiä. Molempien puheterapeuttien asiakaskunta koostuu kaikenikäisistä kuntalaisista alle kouluikäisiin painottuen. Tarkemmista painotuksista puheterapeuttien kesken voi sopia kollegan kanssa. Terveyskeskuksen toisessa puheterapeutin vakanssissa aloittaa vakituinen puheterapeutti elokuussa 2019.

Hakijalta edellytetään laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida loppuvaiheen logopedian opiskelijat.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Työaika määräytyy KVTES:n mukaisesti. Palkka on kilpailukykyinen.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemukset, joihin on liitetty palkkatoive, ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 4.7.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 239 824) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä puheterapeutti 20256).

Lisätietoja antaa vt. johtava ylilääkäri Arja Myllynen, puh. 040 335 7250 (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi).

Valkeakoski 10.6.2019

Sosiaali- ja terveyskeskus

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Lisätietoja antaa vt. johtava ylilääkäri Arja Myllynen, puh. 040 335 7250 (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi).

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito
Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella
on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa
sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Tutustu työnantajaan