Puheterapeutti - Pirkkalan kunta

Puheterapeutti

Pirkkalan kunnassa on haettavana vakituinen puheterapeutin työsuhde 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Edellytämme Valvira-rekisteröintiä ja tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten puheterapiatyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kehittävää työotetta.

Puheterapeutti toimii Pirkkalan yhteistoiminta-alueella lasten ja nuorten tukipalveluissa. Puheterapeutit työskentelevät asianmukaisissa tiloissa psykologin, toimintaterapeutin, terveydenhoitajien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten parissa. Toimenkuvaan kuuluu ohjaus ja neuvonta, tuen tarpeen arviointi, kuntoutuksen suunnittelu sekä puheterapiatyön kehittäminen. Asiakkaista suurin osa on lapsia, joilla puheen oppiminen ei suju tavalliseen tapaan.

Pirkkala tarjoaa kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja palkkauksen sekä etätyömahdollisuuden työtehtävien niin salliessa. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi perehdytyksen työhön ja tietojärjestelmien käyttöön, esimiehen ja moniammatillisen työyhteisön täyden tuen sekä työnohjausta.

Annamme sinulle kehittämismyönteisen ilmapiirin ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi kehittämiseen sekä vahvistaa omaa osaamistasi. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.
Lisäksi valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka on 3502,40€/kk. Työaika 38,25 h/viikko. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Hakuaikaa on jatkettu 25.10.2019 kello 15.00 asti.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Inka Riepponen puh. 040 133 5684, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.