Puheterapeutti - Kalajoen kaupunki

Puheterapeutti

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on 31.10.2019 klo 15.00 mennessä haettavana

PUHETERAPEUTIN toimi

Puheterapia painottuu ensisijaisesti alle kouluikäisten lasten puheen ja kielen kehityksen tutkimiseen ja kuntoutukseen. Tämän lisäksi puheterapiapalveluja saavat vuodeosaston potilaat ja sieltä kotiutuneet asiakkaat.

Puheterapeutti tekee yhteistyötä kuntoutujan lähiverkoston ja eri ammattihenkilöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM). Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä lasten, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä työhakemus, cv sekä palkkatoiveesi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski p. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Outi Kalliokoski p. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.