Puheterapeutti

Laitilan terveyskeskus hakee työntekijää puheterapeutin vakituiseen toimeen

Syksyllä 2019 Laitilassa tuli auki määräaikainen toimi puheterapeutille, ja nyt haetaan tähän toimeen vakituista työntekijää.
Pääasiallisina työtehtävinä on lasten puheterapeuttiset arvioinnit ja puheterapiajaksojen järjestäminen moniammatillisena yhteistyönä perusterveydenhuollossa. Työ on itsenäistä vaatien oman työn organisointikykyä ja verkostoitumista. Lupaamme hyvän perehdytyksen sekä kouluttautumismahdollisuudet. Ajokortti on välttämätön työtehtävien suorittamisessa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, laillistettu puheterapeutti.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Vastaanotamme hakemukset sähköisesti Kuntarekryssä.

Tutustu työnantajaan

vt ylilääkäri Irene Päärni
040-7152700

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyskeskus
Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila

Laitilan kaupunki on n. 8600 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa vt. 8 varrella. Lähimmät kaupungit ovat Uusikaupunki, Rauma ja Turku. Kaupunki on tällä hetkellä muuttovoittoinen, työpaikkaomavaraisuus on korkea ja peruspalvelut ovat kunnossa.

Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.