Puheterapeutti

Haettavana 31.12.2020 klo 14 mennessä

Perusterveydenhuollon tulosalueella Toimintakyky-yksikössä

Puheterapeutin toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde

Toimintakyky-yksikköön kuuluvat fysiatrian ja kuntoutuksen poliklinikat, fysioterapia, kotikuntoutus, aikuisten toimintaterapeutti, ravitsemusterapeutit, jalkaterapeutit, puheterapeutti sekä apuvälinekeskus. Tämän yksikön puheterapeutin vastuualueena ovat Sosterin aikuispotilaat. Työ painottuu sekä aikuisneurologisiin (afasia-, dysartria- ja dysfagia-potilaisiin) että äänihäiriö-asiakkaisiin. Yhteistyötahoja ovat mm. eri osastot sekä neurologian ja KNK:n poliklinikat.

Kelpoisuutena laillistetun puheterapeutin pätevyys. Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavaa otetta työhön. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan huomioida myös opintojensa loppuvaiheessa oleva logopedian pääaineopiskelija.

Työskentelysi tueksi yksikkömme tarjoaa hyvät työnohjausmahdollisuudet ja tukee työntekijän jatkuvaa ammatillista kouluttautumismahdollisuutta omassa työtehtävässään. Olemme kehittämässä etäkuntoutusta osaksi työnkuvaa.

Savonlinna on kauniiden Järvi-Suomen luontomaisemien, kulttuurielämysten ja harrastus-mahdollisuuksien äärellä sijaitseva kaupunki. Voit tutustua seutukuntaamme, Sosterin toimintaan ja työntekijöihimme myös Instagramissa (sosterifi), Facebookissa tai Twitterissä (@SosteriFI).

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää huumetestin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävien täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Palkka määräytyy KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella, mutta palkkatoiveen voi esittää. Osa-aikainen työ on myös neuvoteltavissa. Sosteri haluaa tukea työntekijöitään eri elämän vaiheessa. Asunnon etsinnässä autamme mielellämme ja meillä on omiakin työsuhdeasuntoja.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 321103. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo.

Savonlinna 10.11.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat: Puheterapeutti Maija-Liisa Kontiainen, p. 044 417 3412 tai yksikön ylilääkäri Lotta-Sofia Kosonen, p. 044 417 3521.
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)sosteri.fi

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57101 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.