Tule puheterapeutin töihin Kuopion kaupungille! Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen työ positiivisessa tiimissämme. Tarjoamme eri-ikäisten kollegoiden tukea työntekoon, hyvät työtilat ja kattavan välineistön. Meillä voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja osallistua koulutuksiin. Asiakkaina ovat pääosin alle kouluikäiset lapset, jossain määrin aikuiset. Työ sisältää monipuolisesti asiakkaan tutkimista ja arviointia, kuntoutuksen suunnittelua, vanhempien ja asiakkaan lähiyhteisöjen ohjaamista, puheterapiaa, ohjausta sekä yhteistyökumppaneiden konsultaatioihin vastaamista. Lähiverkostoina työssä ovat lastenneuvolat, varhaiskasvatus, lasten toiminta- ja fysioterapeutit ja lasten kuntoutustyöryhmä. Arvostamme itsenäistä ja asiakaslähtöistä työotetta ja innostusta oman työn kehittämiseen. Vastaanotto tapahtuu pääosin lähellä Kuopion keskustaa Alavan toimipisteessä.

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueen avohoidon palveluissa on haettavana kaksi (2) toistaiseksi voimassa olevaa puheterapeutin tehtävää. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on laillistettu puheterapeutti. Todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Palkka: 3230,08 €/kk (TVA1) + rekrytointilisä 400 €/kk

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus, mahdollinen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

puheterapeutti tiimivastaava Tiina Kangasaho p. 044 718 6512, tiina.kangasaho@kuopio.fi, tai palveluesimies Margit Lappalainen p. 044 718 6582

Kuopion kaupunki, Terveydenhoidon yksikkö
Osoite: Kuopio

Kuopio on lähes 118 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats