Oulaisten terveyskeskuksessa on haettavana


PUHETERAPEUTIN VIRKA

Virka on osa-aikainen (80 %). Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän, jossa voit kehittyä työssäsi koulutusten ja työnohjauksen avulla. Työ sisältää mm. lasten puheen, kielen ja kommunikoinnin häiriöiden arviointia ja kuntoutusta. Lähiverkostoina työssäsi ovat lastenneuvolat, psykologit ja varhaiskasvatuksen yksiköt. Lisäksi puheterapiapalveluja saavat vuodeosaston potilaat, jolloin teet yhteistyötä kuntoutujan lähiverkoston ja eri ammattihenkilöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Virka täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Noudatamme virkasuhteessa 6 kk:n koeaikaa.

Palkka ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta, liitteeksi opinto- ja työtodistukset, www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava lääkäri Harri Pennanen puh. 044 4793 462 ja
hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044 4793 463
sähköposti: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus, Terveyskeskus
Osoite: Reservikomppaniankatu 7 - 9, 86300 Oulainen

Rekommenderade jobb