Puheterapeutti - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

PUHETERAPEUTIN TOIMI

Puheterapia painottuu ensisijaisesti alle kouluikäisten lasten puheen ja kielen kehityksen tutkimiseen ja kuntoutukseen. Tämän lisäksi puheterapiapalveluja saavat vuodeosaston potilaat ja sieltä kotiutuneet asiakkaat. Puheterapeutti tekee yhteistyötä kuntoutujan lähiverkoston ja eri ammattihenkilöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM).

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Puolison työnhaussa tarvittaessa avustetaan. Voit esittää palkkatoiveen.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 20.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoa voit kysyä sähköpostilla osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta outi.kalliokoski@kalajoki.fi 5.7. alkaen.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta outi.kalliokoski@kalajoki.fi 5.7. alkaen

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Kuntoutus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb