Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on neljä puheterapeutin vakanssia, joista kaksi (2) on nyt haettavana. Asiakkaina ovat pääosin lapset ja jossain määrin aikuiset. Työ sisältää monipuolisesti asiakkaan tutkimista ja arviointia, kuntoutuksen suunnittelua, vanhempien ja asiakkaan lähiyhteisöjen ohjaamista, ohjausta sekä yhteistyökumppaneiden konsultaatioihin vastaamista. Lähiverkostoina työssä ovat lastenneuvolat, varhaiskasvatus, opetustoimi, lasten toiminta- ja fysioterapeutit.

Puheterapeutin työssä ennaltaehkäisevä työ ja monialainen toiminnan kehittäminen sekä yhteistyö ovat olennainen osa toimenkuvaa arvioinnin, ohjauksen sekä terapiatyön ohella.

Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, kykyä toimia itsenäisesti sekä positiivista asennetta työhön ja työn kehittämiseen.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön ja mukavan työporukan, jossa kollegiaalinen tuki on helposti saatavilla, hyvät mahdollisuudet lisäkoulutuksiin oman ammatillisen mielenkiinnon pohjalta, joustavan vuosityöajan, mikä mahdollistaa oman työn ja loma-aikojen monipuolisen ja itsenäisen suunnittelun, toimivat työtilat ja monipuolisen välineistön ja mahdollisuuden käyttää työpaikan kuntosalia maksutta ilta- ja viikonloppuaikaan. Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat osa henkilöstöetuja. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan. Palkkatoivomus mahdollinen.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta ja oikeutta toimia laillistettuna puheterapeuttina. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian pääaineopiskelijat. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä.

Toimi täytetään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat tulosyksikköjohtaja Satu Tervakoski, puh. 044 439 4590 ja tulosaluejohtaja Elisa Roimaa puh.040 135 7911. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Rekommenderade jobb