Skip to main content
test
Puheterapeutti - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä hakee puheterapeuttia perusterveydenhuollon tehtäviin. Puheterapian asiakaskunta koko perusterveydenhuollon asiakaskunta, painottuen kuitenkin lapsiasiakkaisiin ja heidän lähipiiriin. Toimenkuvaan kuuluvat puheterapeuttisten ongelmien ehkäisy, arviointi, hoito ja kuntoutus. Työtehtävät sijaitsevat Kiuruvedellä ja Iisalmessa, mutta työssä on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työkuvan osana moniammatillista lasten kuntoutuksen tiimiä. Työä tehdään itsenäisesti. Pystymme tarjoamaan myös osaavan kollegojen tuen työllesi sekä e-passi edun työkyvyn ylläpitämiseksi. Työn etuna etätyömahdollisuus sekä liukuva työaika, jotka mahdollistavat erilaiset työjärjestelyt.

Työnaloitus sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa olevaan, myös osa-aikatyö on mahdollista. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakijalta edellytämme puheterapeutin laillistettu tutkinto. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat otetaan huomioon. Tehtävään valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (505/2002) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisterinote. Vastaanottotyötekijältä edellytämme myös tartuntalain 48§ ja 48a§ mukaista rokotussuojaa.

Hae rohkeasti tehtävää niin keskustellaan työjärjestelyistä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat puheterapeutti Emmi Ruotsalainen 040 186 0085, kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas p. 040 152 5986. manu.leppikangas@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Kuntoutuspalvelut

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Puheterapia on osa kuntoutuspalveluiden yksikkö tuottaa kuntoutuksen palveluita seudullisesti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka on huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Meijerikatu 2, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb