test
PUHETERAPEUTTI (5kk) Kuntoutuskeskus - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tarvitsemme puheterapeutin, joka työskentelee kuntoutuskeskuksessa ja muissa Keusoten alueen toimipisteissä sekä tarvittaessa asiakkaiden kotona.

Oletko se Sinä?

Työaika jaetaan tarpeen mukaisesti eri toimintojen kesken ja osa-aikatyö on myös mahdollinen. Tehtävä tarjoaa Sinulle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä moniammatillista kuntoutustoimintaa koko Keusoten alueella.

Kiljavan sairaalan toiminta on siirtynyt Keusote kuntayhtymälle 1.1.2021 ja siitä on tullut Keusoten kuntoutuskeskus. Kuntoutuskeskus tarjoaa sekä vaativaa kuntoutusta että kotona asumista tukevaa geriatrista kuntoutusta. Kuntoutuskeskuksessa on neurologian, fysiatrian sekä kaksi geriatrian kuntoutusosastoa. Potilaspaikkoja on yhteensä 118. Tilat ovat vuosien aikana remontoitu moderniksi kuntoutusyksiköksi. Näistä muodostuu aivan uudentyyppinen kuntoutumiskeskus perusterveydenhuollossa. Työntekijöille yksikkö tarjoaa työsuhde-etuina mm. kuntosalin ja saunan, sekä upean työympäristön luonnon keskellä!

Toivomme Sinun olevan positiivinen tiimipelaaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, halu oppia uutta ja jakaa tietoa ja osaamista moniammatillisessa tiimissä. Sinusta löytyy muutosvalmiutta ja sopeutumiskykyä. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Eduksi luemme nielemisongelmiin perehtyneisyyden. Tarvitset oman auton työn tekemiseen.

Keusote tarjoaa Sinulle jatkuvaa ammatillista kehittymistä niin työpajojen kuin koulutustenkin muodossa. Liikumme vahvasti kohti itse- ja yhteisöohjautuvuutta, joten pääset mukaan uuden työkulttuurin eteenpäin viemiseen. Tule yhdeksi moniammattilisen tiimin jäseneksi!

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikainen työsuhjde ajalle 1.2 - 19.6.2022. Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3550,83 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat
Lisätiedot antaa Kuntoutuspalvelujen esimies Mari Lamppu, puh. 050 497 0824, mari.lamppu@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan.

Youtube video Kuntoutuskeskuksesta

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb