Skip to main content
test
Puheterapeutti (ID 9292) - Eteva kuntayhtymä

Haemme PUHETERAPEUTTIA Asiantuntijat, elämän tuki -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Puheterapeutin tehtäviin sisältyy eri-ikäisten asiakkaiden puheterapeuttinen arviointi ja tutkimus sekä yksilöllisten keinojen soveltaminen asiakkaiden kommunikoinnin tueksi. Suuri osa asiakastyöstä toteutetaan asiakkaan omassa ympäristössä. Puheterapeutti toimii osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluu mm. psykologeja, toimintaterapeutteja, AAC- ja kuntoutusohjaajia sekä sosiaalityöntekijöitä. Työ on monipuolista ja palkitsevaa ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliselle kehittymiselle.

Työympäristönä on Eteva kuntayhtymän alue, joten oman auton käyttö on välttämätöntä. Voit vaikuttaa työpisteen sijantiin Eteva kuntayhtymän alueella. Edellytämme hakijalta kehittämismyönteistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kehitysvamma-alan tuntemusta sekä kokemusta kehitysvammaisten puheterapiapalvelujen tuottamisesta.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Puheterapeutin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetussa laissa (559/94) säädetty laillisuus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Anna-Elina Leskelä-Ranta p. 040 304 7831. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@eteva.fi.

Hakuaika on 14.7. - 31.8.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Etevan kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Lahdessa, Keravalla ja Hämeenlinnassa. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo toiminnassamme!


AVAINSANAT: puheterapeutti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava psykologi Anna-Elina Leskelä-Ranta p. 040 304 7831. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@eteva.fi.

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb