Puheterapeutti - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Puheterapeutti

Tarvitsemme vahvistusta puheterapiajoukkoihimme Kainuun soten uudelle kuntoutuspalveluiden vastuualueelle. Pääasiallisina työtehtävinä on lasten puheterapeuttiset arvioinnit ja puheterapiajaksojen järjestäminen moniammatillisena yhteistyönä perusterveydenhuollossa. Työ on itsenäistä vaatien oman työn organisointikykyä ja verkostoitumista. Lupaamme hyvän perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen sekä kouluttautumismahdollisuudet. Ajokortti on välttämätön työtehtävien suorittamisessa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, laillistettu puheterapeutti. Huomioidaan myös opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjo Mäkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "puheterapeutti"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Marjo Mäkinen Erityisterapiapalveluiden tulosyksikköpäällikkö, marjo.makinen@kainuu.fi p. 044 710 1318, ajalla 19.8. - 13.9.2019

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Erityisterapia
Osoite: -, Kajaani, Suomussalmi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Tutustu työnantajaan