Skip to main content
test
Puheterapeutti, kommunikaatiokeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haluatko auttaa asiakkaitasi kommunikoinnin maailmaan? Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän ja kokeneiden työkavereiden tuen, tämän työn oppii parhaiten hyppäämällä mukaan tiimiin! Työyhteisöömme on helppo tulla niin uransa alkumetreillä kuin jo kokemusta omaavana ammattilaisena.

Haemme nyt alueellisen apuvälinekeskuksen kommunikaatiokeskukseen vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja mukavan työn, jossa työskentelet puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiokeinojen sekä apuvälineratkaisujen asiantuntijana. Toimimme uusissa tiloissa, joissa käytössäsi on oma työhuone ja arviointiin tarvittavat tutkimusvälineet.

Puheterapeutin työssä tuet eri-ikäisten asiakkaiden kuntoutusta liittyen kommunikointivaikeuksiin ja apuvälineratkaisuihin. Työssäsi keskeisiä tehtäviä ovat apuvälinetarpeen arviointi, ohjaus ja seuranta. Yksikköömme tulevat kommunikoinnin apuvälineitä tarvitsevat potilaat (mm. vaikeavammaiset lapset, potilaat, joilla etenevä neurologinen sairaus sekä aivohalvauspotilaat). Toimit alasi erityisasiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä. Teet työtä asiakkaan, hänen lähipiirinsä ja -verkostojen kanssa (mm. kuntouttavat terapeutit).

Toimessasi olet myös osa valtakunnallista Tikoteekki-verkostoa, jossa pääset vaikuttamaan, jakamaan kokemuksia ja jossa saat laajan tuen alalla pitkään työskennelleiltä kollegoilta, ammattilaisilta ja terapeuteilta.

Ennen töiden aloittamista kartoitamme kanssasi työhön liittyviä toiveitasi ja osaamistasi. Niiden pohjalta työtehtäväsi muodostuu omat vahvuutesi huomioiden. Työskentely alkaa perehdytyksellä, jonka aikana valmistelemme sujuvasti potilastyöskentelyyn siirtymistä. Halutessasi voit myös syventää osaamistasi mm. lisäkoulutuksilla. Tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä osittaisesti etätyötä ja työskennellä osa-aikaisesti.

Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä osallistua yksikön toiminnan kehittämiseen. Työryhmämme pienuus on vahvuutemme ja kollegoiden tuki on lähelläsi. Palkkausta on tarkistettu tehtävän vaativuuden perusteella. Lisäksi tulee mahdollinen työkokemukseen perustuva työkokemuslisä. Kysy tarkemmin palkkauksesta!

Edellytämme tehtävässä ylempää korkeakoulututkintoa ja laillistetun puheterapeutin pätevyyttä (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 559/1994). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelija. Aiempi kokemus kommunikaation apuvälineistä on tehtävässä hyödyksi, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätön. Valitun on toimitettava lain (504/2002 3 §) edellyttämä rikosrekisteriote. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Puheterapeutin työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta erilaisiin puhetta tukeviin ja korvaaviin menetelmiin sekä työn kehittämiseen.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:
Apuvälinepäällikkö Ilkka Raatikainen
Puh. 014 269 3430
ilkka.raatikainen@ksshp.fi

Lisätietoja

Apuvälinekeskus, Kommunikaatiokeskus

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb