Oletko kiinnostunut monipuolisesta puheterapeutin työstä, jossa on mahdollisuus kehittää uusia toimintatapoja moniammatillisissa tiimeissä, pitää koulutuksia ja panostaa varhaisen tuen viemiseen asiakkaan lähiympäristöön?

TULE PUHETERAPEUTIKSI

KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄÄN!

Haemme puheterapeutteja Keusoten puheterapiapalveluihin terveyskeskuksiin alueille Hyvinkää ja Nurmijärvi sekä kehitysvammapoliklinikalle Hyvinkäälle.

Keusoten puheterapeutin työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään tiiviisti eri yhteistyötahojen kanssa. Työnkuvaasi voidaan räätälöidä kiinnostuksesi sekä osaamisesi mukaan. Urasi alkutaipaleelle ja omaan työhösi saat vahvan tuen puheterapiatiimiltä sekä muilta kuntoutuksen ammattilaisilta. Työpäiviä on mahdollista suunnitella joustavasti ja tarjoamme mahdollisuuden myös osa-aikaisuuteen. Käytössämme on lisäksi etäkuntoutus mahdollisuus video: Visit.

Tuemme osaamistasi sekä mahdollistamme sen kehittymisen (mm. säännöllinen ryhmätyönohjaus ja kouluttautuminen). Toivomme sinun olevan työstäsi innostuva, joustava ja yhteistyökykyinen. Kehittämismyönteisyys on eduksesi. Oman auton käyttö on suotavaa. Työaika on yleistyöaika.

Edellytettävä koulutus: terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Hae tehtävää sähköisen hakemuksen kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 30.12.2020 klo 14.00.

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on vakituisissa työsuhteissa kuusi kuukautta, määräaikaisissa korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
Tutustu työnantajaan

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.